about

Hanneke Laaning

Hanneke is een wereldverfraaiende grafisch en web designer, computernerd én yogajuf die de mat zelf het hardst nodig heeft. Ze begint de dag, naast yoga, met een dansje op funky mantra’s en is een verbinder pur sang.

Yoga is haar van huis uit met de paplepel ingegoten en in 2016 haalde ze haar yogajuf diploma in India. In 2012 ging ze voor het eerst op (boeddhistische) retraite, raakte verslaafd, huppelde inmiddels op meer dan 30 retraites rond waarvan ze de helft begeleidde.

Met haar Studio Vensterbank ontwerpt ze dagelijks voor duurzame en maatschappelijk betrokken bedrijven. Dit doet ze vanuit coworking space Klub Kozi, die ze met Kim van Giessen oprichtte. Ze ontwikkelde jarenlang wereldverbeterende campagnes bij StoereVrouwen en zette programmeerclub Girls Who Like Code op.

Om haar drukke kantoorleven te balanceren reist ze regelmatig naar India en Thailand, waar ze in kloosters en ashrams bivakkeert om te mediteren, te yoga-en en te dansen in het maanlicht. Ze geeft in haar yogastudio Studio Moonshine in Haren o.a. Hatha Yoga, Computer Yoga, Kirtan en Soul Circles.

Ze organiseert en faciliteert sinds 2014 mindfulness en yoga retraites van Ibiza tot Rotterdam tot Drenthe. Het belangrijkste hierbij vindt ze dat mensen zich veilig voelen, zichzelf kunnen ontdekken en hun inner rockstar herkennen. Verder wordt ze blij van thee met koekjes, schommels, gedichten schrijven, kringloopwinkels, kokosnoten en natuurlijk van haar idool monnik Thich Nath Hanh.

© copyright Rock Paper Soul 2018 | Made with love by Studio Vensterbank