about

Jente de Vries

Jente is een gedreven en tikkeltje rebelse wereldverbeteraar met grote dromen, die stiekem ook altijd zoekt naar rust en balans. Een combinatie dus van ondernemen, impact, positiviteit, veel actie, maar juist ook af en toe stilstaan.

Ze zette Kromkommer op en ging de strijd aan met voedselverspilling en onderzocht verschillende permacultuur communities in Azië en zuid-Europa. Maar leefde samen met ‘stads-monnik’ Maarten Huning ook een half jaar als boeddhistisch ‘stads-non’ tijdens hun project Going Monk in Rotterdam. Voelde toen heel even waar het echt allemaal om gaat en deelt dit sindsdien op allerlei manieren en plekken.

Werkt daarnaast als ondernemer aan projecten die de haar hart sneller doen kloppen. Zoals projectmanager bij Blue City, het transformeren van een oud zwembad naar bloeiende broedplaats voor circulaire economie en natuurlijk het ontwerpen en bouwen van haar eigen zelfvoorzienende tiny house. Gewoon omdat het kan.

Jente is fan van verbinding en liefde, probeert zo nu en dan niks te doen, houdt van ‘buiten’ en wordt blij van goede gesprekken, spelen, bretels, klussen en kampvuren. Wil de rust, ruimte en vrijheid van retraites met iedereen delen, maar vooral ook zichzelf blijven herinneren aan wat echt belangrijk is.

© copyright Rock Paper Soul 2018 | Made with love by Studio Vensterbank